Akshardham
Door: Reinier en Marianne
Blijf op de hoogte en volg Reinier en Marianne
21 November 2008 | India, Delhi
Na 4 uur hielden we het voor gezien en werden we weer opgehaald om door het doolhof van verkeer naar huis te gaan. We blijven ons verbazen over de drukte van het verkeer en het beheerste verkeersgedrag. Wij begrijpen van de regels absoluut niks, maar hier begrijpen ze elkaar precies, maken zich totaal niet druk en de claxon is het voornaamste communicatiemiddel. Niks geen rooie hoofden of middelvingers. Kunnen we wat van leren.
Morgen weer nieuwe activiteiten waaronder 's avonds een concert met 1000 muziekinstrumenten. Voorlopig weinig berichten vrezen we, want zondag reizen we verder per trein naar Gaya en Bothgaya, de plaats waar Boeddha werd verlicht. Tot de volgende keer.
22 November 2008 - 16:13
Adrie:
Om maar even in stijl te blijven: Waarom wist ik dat niet met dat eten?
Ik wist van Jolande al, die zat immers een half jaar in Bangalore, dat je op bepaalde heilige plaatsen niet mocht fotograveren. Nou ja een beetje respect kunnen wij westerlingen dan wel tonen, toch? Wat hebben jullie in die korte tijd al veel gezien! We volgen jullie op de voet. Groeten
Adrie -
22 November 2008 - 18:57
Peter En Lyonne:
Hoi Hoi, even een berichtje vanaf de duivekervel. Het is hier winters wit. We hebben uit voorzorg toch ook maar jullie pad schoongeveegd. Je kunt nooit weten. (grapje) Heel veel plezier samen, lekker genieten en dan genieten wij weer van jullie foto's en verhalen. Have fun -
22 November 2008 - 19:12
Pita:
Hallo vriendje en vriendinnetje,
Ik zit lekker mee te genieten van jullie verhalen. De sfeer van india vanachter mijn computertafel. Geniet er van en blijf schrijven, dan blijf ik meegenieten. Liefs, Pita. -
22 November 2008 - 19:23
Gerda:
Wat doen jullie veel indrukkken op. Geweldig.Wij hebben vandaag zeker 3 cm sneeuw gehad. Het vriest! Reinier en Marianne, pas goed op elkaar en geniet van alles. Liefs uit Overdinkel -
22 November 2008 - 19:32
Babs:
Hoi, hoi,
Indrukwekkend. Het verhaal en de mooie foto's. Weet nog dat je dat altijd graag gewild hebt en nu word je wens verwezenlijkt. Fijne tijd samen. Kijk uit naar je volgende verhaal.
Lieve groetjes Babs