Delawelle, dag 67
Door: Reinier en Marianne
Blijf op de hoogte en volg Reinier en Marianne
22 Januari 2009 | Sri Lanka, Unawatuna
Even een tussendoor berichtje, want we lopen achter met de verhalen en zo is niemand van de actuele situatie op de hoogte. Fijn Simone dat je ons er even op attent maakt.
We hebben vanaf 3-1 ons verblijf genomen in Marianne's huis in de wijk Dalawelle, Unawatuna. We zitten 7 min lopen van de Indische oceaan, hebben een scooter gehuurd en zijn wisselend buitenshhuis actief. De eerste weken hebben we veel tijd besteed aan het regelen van allelei klussen in en om het huis. Bijna elke bouwvakker is inmiddels wel geweest. Steeds thuis blijven dus en maar wat nuttigs gezocht om te doen. Zelf geschilderd en een keukenkastje in elkaar getimmerd. Tussendoor wel lekker ontspannen aan zee, boottochtje op het Kokkalameer, winkelen in Galle, tochtjes maken op de scooter naar thee- en rubberplantage, eten bij locals, dus we komen onze tijd wel door. We gaan nog een tweedaagse tour verder het land in maken, gaan mee met een vissersboot en gaan nog snorkelen.
29-01 vliegen we weer naar India en gaan vanaf Chennai met de trein naar Kerala aan de oostkust van Zuid India, daar een weekje rondsnuffelen en een boottocht maken door de mongroven en via Cochin naar Delhi vliegen. Vandaaruit nog een week naar Radjastan en dan.... terug naar huis via Delhi. Dat zal 16-02 zijn en de tijd vliegt net als wij. Dus in de notedop zijn jullie weer even bij.
Groetjes
22 Januari 2009 - 18:39
Robin Jessica Youri:
hallo volk , het is toch al een mooie reis zo te lezen, jullie vervelen je gelukkig niet. straks weer lekker naar tukkerland lekker blij in jullie nieuwe boerderij,met de hele grut in de lutt.
doe het maar verder kalm an , en geniet er van.
groeten uit de rimboe (losser) fam Hoffmann -
23 Januari 2009 - 20:46
Marja:
Hoi tukkers, lang niets van me laten horen. we hebben het prachtig gehad in Australie en de smaak te pakken om nog meer van de wereld te zien. Dus ik geniet enorm van jullie verhalen!! Geniet ze, voordat je het weet zit je in ons koude landje. Wel weer zin om jullie te zien en bij te kletsen. groetjes marja -
25 Januari 2009 - 10:35
Bert En Marjan:
Lieve Marianne en Reinier,
We worden helemaal jaloers als jullie over die heerlijke temperaturen schrijven. Wat hebben jullie het nog steeds fantastisch!en wat een ontspannen leven lijken de mensen daar te hebben. Is het politiek ook rustig daar? Lezen jullie daar kranten?
Wij krijgen maandag de schilder, de bovenetage wordt opgeknapt. Je wil niet weten wat we allemaal heen en weer lopen te sjouwen en we hebben toch een troep. We houden gelijk grote schoonmaak en een soort opruiming.
Vandaag is het mooi weer, deze week was het triest, nat en koud.
Jullie zijn van harte uitgenodigd op Bert zijn verjaardag dinsdag:)
Lieve groeten,
Bert en Marjan