Beste wensen!!! - Reisverslag uit New Delhi, India van Reinier en Marianne Tameling en van Veen - WaarBenJij.nu Beste wensen!!! - Reisverslag uit New Delhi, India van Reinier en Marianne Tameling en van Veen - WaarBenJij.nu

Beste wensen!!!

Door: Reinier en Marianne

Blijf op de hoogte en volg Reinier en Marianne

01 Januari 2009 | India, New Delhi

Lieve familie, vrienden en iedereen die dit leest.

Wij wensen jullie vanuit een warm India (ca. 28-30 gr) in alle opzichten een geweldig nieuwjaar. We hopen dat jullie vannacht veel plezier hebben gehad en lekker hebben gegeten en gedronken. Toevallig vonden we een tentje waar ze oliebollen verkochten. Nou veel minder lekker dan we zijn gewend Thom, dus het verlangen naar die van thuis, de wijn, Franse kaas en vooral haring is niet verdwenen.
Wij hebben nieuwjaar gevierd met Ineke en Hans (lezen jullie nog wel) op het dakterras van ons hotel. We hebben heerlijk gegeten, grote garnalen en crab, een paar cocktails en rum cola, dus medelijden, wat je toch al niet hebt, hoef je niet te hebben met ons. In T-shirt en een graadje of 22 hebben we naar het vuurwerk hier aan het strand gekeken.
Het was hier een behoorlijke drukte op het strand en alle buitenlanders, dat zijn we hier, verzamelden zich op het strand. Nazitten op ons balkon met de overgebleven drank.
Kookvrienden binnenkort mogen jullie een leuke tip verwachten over de heerlijk bereide garnalen.
Overmorgen vliegen we vroeg naar Sri-Lanka waar we 2 1/2 week in het huis van Marianne zijn.
Heel veel liefs en een nieuwjaarknuffel.

• 01 Januari 2009 - 11:36

Gerben En Ris:

Jullie ook alle goeds en veel gezondheid voor 2009.
    Het was reuze gezellig als vanouds. Heerlijke oesters (eigenlijk niet te binnen te houden hoor)gegeten, HARING(ook niet binnen te houden). Maar het was uitermate weer ouderwets gezellig. Jullie nog heel veel plezier en we zijn benieuwd naar het recept van de garnalen. Liefs en dikke x van Gerben en Ria

• 01 Januari 2009 - 20:34

Henk S:

hey, ook alle goeds voor 2009 veel geluk, gezondheid en voorspoed,

• 02 Januari 2009 - 12:42

Trudy:

Marianne en Reinier!
    De allerbeste wensen voor 2009 en dat het een bijzonder jaar mag worden.

Liefs Trudy

• 02 Januari 2009 - 19:57

Guus:

Ha Marianne en Reinier,

Allereerst wens ik jullie nog een gelukkig nieuw jaar. Prachtig om jullie foto's te bekijken. Zijn geweldig leuk vooral ook het commentaar wat er onder staat.Ik hou wel van die humor. Ik ben nu bij Pita en heb net een ademsessie gehad (transformational breathing). Echt geweldig. Ik ga weer eens naar de Wizard cursus. Ben lichtelijk verslaafd. Jammer dat jullie er niet zullen zijn. Ik wens jullie een fijne voortzetting van de reis. Geniet er van.

Hartelijke groet, Guus

Reinier en Marianne

We vinden het leuk om onze familie en vrienden op de hoogte te houden van onze rondreis door Azie. Om dit via een weblog te doen heeft als voordeel dat je ook nog eens contact krijgt met reizigers onderweg, met wie je je mooiste maar ook je slechtste ervaringen kunt uitwisselen. We hebben vreselijk veel zin in dit avontuur!

Actief sinds 13 Nov. 2008